2014. augusztus 14., csütörtök

Könyvajánló - Cynthia Hand Angyalsors trilógia

Hello mindenkinek!
Hogy telik a nyaratok? Várja valaki a sulit? Ma egy könyvsorozat ajánlót hoztam nektek.
Trilógia létére igazából négy könyvből áll, de ezek közül az egyik csak egy rövid kiegészítés. A sorozat kötetei: Angyalsors(1.), Angyalfény(2.), Angyalnyár(ez a kiegészítő kötet), Angyalvágy(3.)
A történet angyalvérűekről szól. Az angyalvérűek valahányad részben angyalok és valahányad részben emberek. Minden angyalvérűnek van egy rendeltetése, emiatt jöttek a világra. A rendeltetésüket látomások formájában kapják meg.
A főszereplő Clara Gardner ő is angyalvérű. Akkor kapcsolódunk be az életébe, amikor megjelenik az első látomása, amiben egy égő erdő és egy fiú szerepel. Az édesanyjával kinyomozzák, hogy Wyomingban játszódik, ezért az egész család odaköltözik. Claranak van egy öccse Jeffrey, vele és az anyukájával, Maggievel él együtt, ugyanis az édesapja még kiskorában elhagyta őket.
A történet tele van fordulatokkal. A második könyv végén egy szereplő meghal, nekem két tippem volt és végül bejött az egyik tippem. A harmadik könyvben végig azt vártam, hogy Clara és Christian összejöjjenek. Azt viszont nem írom le, hogy bejött-e a számításom, mert nem akarom lelőni a poént.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése